Home » Zonnezeilbevestiging

Zonnezeilbevestiging

Om een gemakkelijk en flexibel gebruik van uw zonnezeilen te garanderen, bestaan er verscheidene mogelijkheden om het zeil te bevestigen. Zowel een bevestiging aan de muur als aan palen is mogelijk. Dankzij de schuifstukken past u de positie van uw zonnezeil gemakkelijk aan aan de stand van de zon. De bevestigingssystemen zijn volledig naar wens te combineren. Wilt u het systeem in werking zien? Bekijk dan hier de gebruiksvideo.

Paal met schuifstuk

De Ingenua-paal biedt de mogelijkheid om eender waar een zonnezeil te plaatsen. Dankzij het schuifstuk plaatst u het zonnezeil hoger of lager in een handomdraai. De paal is 260cm hoog en wordt bij voorkeur onder een hoek van 80° geplaatst. Deze paal wordt standaard met een ronde steun voor vaste ondergrond geleverd. Wenst u de paal te verankeren in een zachte ondergrond, dan kunt u een betonanker bijbestellen. Dit anker wordt bevestigd aan de ronde steun.

  • Kostprijs: €278
  • Vaste Ronde Steun: + €104
  • Grondanker: + €100
Umbrosa Ingenua Paal

 Muurprofiel

Wilt u uw zonnezeil aan de muur bevestigen? Dankzij het muurprofiel behoudt u het gebruiksgemak van het schuifstuk. Zo kan u nog steeds met één eenvoudige beweging uw zeil lager of hoger hangen. Het muurprofiel is 160cm lang en gemaakt uit geanodiseerd aluminium.

  • Kostprijs: €165
Detail muurprofiel

Muurkit

De muurkit is de oplossing bij uitstek indien u het zonnezeil hoog aan de muur wilt bevestigen. Ondanks het hoge bevestigingspunt op de muur kan het zeil gemakkelijk via het katrolsysteem op een lager punt bediend worden. U bepaalt zelf de afstand tussen de kit en de oogbout. Een touw van 5 meter wordt meegeleverd zodanig dat het bevestigen op een grote hoogte kan gebeuren.

  • Kostprijs: €96

Detail muurkit