Home » Onze zonnezeilen

Onze zonnezeilen

zonnezeil rood ingenua umbrosaDriehoekige zonnezeilen

De driehoekige zonnezeilen Ingenua van Umbrosa zijn de perfecte oplossing om uw terras of een deel van uw tuin te voorzien van schaduw. Ze zijn beschikbaar als gelijkzijdige driehoeken van 4x4x4m en 5x5x5m. Verkiest u een strak kantje? In dat geval is de rechthoekige driehoek van 4x5x6,4m is misschien wel uw ding!

Ze zijn volledig verstelbaar naar uw keuze zodanig dat u het schaduwvlak kan creëren dat op dat moment het meeste bescherming biedt tegen de brandende zon. U hoeft zichzelf dus niet uw hele gezelschap te verplaatsen wanneer de zon opschuift.

 

driehoekige zonnezeilen

 

vierhoekige zonnezeilenVierhoekige zonnezeilen

De vierkante en rechthoekige zonnezeilen zijn erg bruikbaar om een schaduwpunt te creëren in het midden van de tuin. Maar ze zijn even handig om tussen enkele muren te gebruiken. Ze zorgen ook voor een klassieke look op het terras. Ze zijn bovendien zeer geschikt voor horecabedrijven die een schaduwplek willen voorzien op hun terras.

De vierkante zeilen zijn beschikbaar met een zijde van 3 of 4 meter. De rechthoekige zonnezeilen bestaan in 3x4m en 3x5m. Twijfelt u over de correcte maat? Stuur ons een bericht via contact@alumbro.be en wij kijken met u mee naar de perfecte oplossing!

 

 

vierhoekige zonnezeilen

 


vijfhoekige zonnezeilenVijfhoekige zonnezeilen

Heb je een nog groter schaduwvlak nodig? Dan ga je best voor een vijfhoekig schaduwzeil. De vijfhoek heeft zijden van 3,5m en is een erg mooi zicht voor elke tuin. De golvende beweging van het zeil valt perfect samen met de speelse sfeer van de zomer. Dit schaduwdoek is extravagant en tegelijkertijd ingetogen!

 

vijfhoekig zonnezeil